New Profesional Consult 930 x 122

CJSU

Hotărâre CJSU Argeş de ULTIMĂ ORĂ. Ce restricţii se aplică în localităţi

COMITETUL JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ ARGEŞ a emis HOTĂRÂREA NR. 22 din data de 30.03.2021.

Citiți și: Ultima oră: Situaţie de criză în Argeş, a fost convocat CJSU

Art.1. (1) Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum a produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor în localitățile Bălilești, Bogați, Costești, Ștefănești, Poienarii de Muscel și Valea Iașului din județul Argeș, în care incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori.

(2) Este permisă activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 06.00 – 22.00, doar pentru persoanele cazate în aceste unități, în localitățile Bălilești, Bogați, Costești, Ștefănești, Poienarii de Muscel și Valea Iașului din județul Argeș, în care incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori.

Citiți și: CJSU Argeș: La noapte, de la ora 0:00, intră în vigoare noile restricții. Toate localitățile, AICI

(3) Măsurile prevăzute la alin.(1) și (2) se aplică și operatorilor economici care desfășoară activități în spațiile publice închise care au un acoperiș, plafon sau tavan și care sunt delimitate de cel puțin 2 pereți, indiferent de natura acestora sau de caracterul temporar sau permanent, în conformitate cu prevederile H.G.nr. 293/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 martie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  anexa 3, art.6, punctul 3, cu modificările și completările ulterioare.

(4) Este interzisă activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc în localitățile Bălilești, Bogați, Costești, Ștefănești, Poienarii de Muscel și Valea Iașului din județul Argeș, în care incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori.

(5) Sunt interzise activitățile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte  localitățile Bălilești, Bogați, Costești, Ștefănești, Poienarii de Muscel și Valea Iașului din județul Argeș, în care incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori.

(6) (6) Pentru operatorii economici prevăzuți la alin (1) și (2), a căror activitate a fost restricționată sau închisă se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu se consumă în interiorul clădirilor.

(7) Măsurile prevăzute la alin.(1) – (6) intră în vigoare începând cu data de 01.04.2021, ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile pentru comuna Bălilești și, respectiv, începând cu data de 31.03.2021 ora 00.00, pentru o perioadă de 14 zile pentru localitățile Bogați, Costești, Ștefănești, Poienarii de Muscel și Valea Iașului.

ÎNTREG DOCUMENTUL, AICI

 Art.2. Prepararea, comercializarea şi consumul produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice sunt permise în spaţiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu excepţia celor prevăzute la Art.1 alin.(3), cu asigurarea unei distanţe de minimum 2 metri între mese şi participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, şi cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordin comun al ministrului sănătăţii, ministrului economiei, antreprenoriatului şi turismului şi al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, emis în temeiul art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Art.3. (1) Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş va comunica prezenta hotărâre tuturor entităților responsabile cu aducerea sa la îndeplinire, pentru luare la cunoştinţă şi conformare.

(2) Conducătorii instituțiilor/entităților publice din județul Argeș vor asigura punerea în aplicare a dispozițiilor prezentei hotărâri, în caz contrar intrând sub incidența sancțiunilor prevăzute de lege.

(Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90