930 pe 122 COSTACHE

CJSU

Se prelungesc restricțiile în tot județul. Decizia CJSU

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, condus de noul prefect, abia învesit, Emilia Mateescu, a hotărât prelungirea valabilității restricțiilor aplicabile în tot județul Argeș, pentru încă 14 zile.

Citiți și: Atenție! Astăzi sunt restricții de circulație!

Măsurile dispuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prin hotărârea adiptată în data de 5 martie sunt valabile pe tot teritoriul județului, pentru o perioadă de două săptămâni, începând din 6 martie.

Click pe foto pentru a vedea ce  prevede hotărârea CJSU Argeș de astăzi!

Citiți și: Restricții pe un drum intens circulat. Se lucrează!

-Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00 – 23,00;

-Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului;

-Se permite activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului;

-Se permit activitățile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în toate localităţile din județul Argeș.

 

AICI, hotărârea CJSU Argeș de astăzi, 5 martie. 

Foto: descriptiv  (Booking.com)

 

 

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

2 comentarii

 • George spune:

  Buna ziua. Ce se intampla cu scolile?
  Parca la rata de peste 1 la mie se inchideau partial. N-am invatat nimic din ce s-a intamplat in toamna! La 6 saptamani de la deschiderea scolilor eram cu ati-ul blocat si spitalele pline. De la 20-30 de noi cazuri pe zi in 15 septembrie ajunsesem la peste 150.
  Acum la fel: deschidem scoala si in 5-6 saptamani suntem iar pe val. Probabil ca au mai ramas bunici,prieteni,colegi de ingropat!
  Chiar nu poate vedea nimeni o statistica simpla? Dar cred ca e adevarat ca istoria ne invata ca nu invatam nimic din istorie.

 • Andrei spune:

  Am înțeles că o să fie tot fizic…nu înțeleg de ce deoarece 1+ este scenariul galben.

570 X 90 CUMPANA 3