New Profesional Consult 930 x 122

CJSU

Se prelungesc restricțiile în tot județul. Decizia CJSU

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, condus de noul prefect, abia învesit, Emilia Mateescu, a hotărât prelungirea valabilității restricțiilor aplicabile în tot județul Argeș, pentru încă 14 zile.

Citiți și: Restricții pentru șoferi! Circulație închisă în reprize de câte 20 de minute

Măsurile dispuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prin hotărârea adiptată în data de 5 martie sunt valabile pe tot teritoriul județului, pentru o perioadă de două săptămâni, începând din 6 martie.

Click pe foto pentru a vedea ce  prevede hotărârea CJSU Argeș de astăzi!

Citiți și: Chin pentru șoferi! Se lucrează pentru Autostradă. Este haos pe drum

-Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00 – 23,00;

-Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului;

-Se permite activitatea operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului;

-Se permit activitățile în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în toate localităţile din județul Argeș.

 

AICI, hotărârea CJSU Argeș de astăzi, 5 martie. 

Foto: descriptiv  (Booking.com)

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • George spune:

    Buna ziua. Ce se intampla cu scolile?
    Parca la rata de peste 1 la mie se inchideau partial. N-am invatat nimic din ce s-a intamplat in toamna! La 6 saptamani de la deschiderea scolilor eram cu ati-ul blocat si spitalele pline. De la 20-30 de noi cazuri pe zi in 15 septembrie ajunsesem la peste 150.
    Acum la fel: deschidem scoala si in 5-6 saptamani suntem iar pe val. Probabil ca au mai ramas bunici,prieteni,colegi de ingropat!
    Chiar nu poate vedea nimeni o statistica simpla? Dar cred ca e adevarat ca istoria ne invata ca nu invatam nimic din istorie.

  • Andrei spune:

    Am înțeles că o să fie tot fizic…nu înțeleg de ce deoarece 1+ este scenariul galben.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90