Donaris 930 x 122

declaratie pe propria raspundere

Ultima oră: Noile declaraţii, acum. Restricţiile, amânate până duminică

Ultima oră: Noile declaraţii, acum. Restricţiile, amânate până duminică

Citiți și: CJSU Argeş, măsuri valabile acum în tot judeţul

Noile modele de declarație pe propria răspundere și adeverință de la angajator au fost publicate de către autorități. Conform ultimelor modificări, acestea trebuie completate începând de duminică. Premierul Florin Cîțu a anunțat în urmă cu puțin timp că restricțiile decise joi seara de Guvern nu vor mai fi aplicate din această seară, ci ar urma să fie aplicate de duminică, 28 martie.

Există două tipuri de documente: pentru cazul în care restricțiile întră în vigoare la ora 22.00 și pentru cazul în care restricțiile întră în vigoare la ora 20.00.

Citiți și: Internări și intervenții chirurgicale suspendate în toată țara

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului) – valabil începând de la ora 22.00:

Descarcă aici:

Declarație pe propria răspundere pentru ora 22:00

Adeverință angajator pentru ora 22:00

În localitățile unde incidența depășește 4 la mie, restricțiile sunt valabile doar pentru wekeend, iar în localitățile unde incidența trece de 7,5  la mie, restricțiile sunt valabile în fiecare zi. În aceste zone va fi interzisă circulația în afara locuinței după ora 20:00, cu două ore mai devreme față de restul localităților.

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 cazuri la mie – necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică, respectiv 7,5 cazuri la mie (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii), de la ora 20.00:

Descarcă aici:

Declarație pe propria răspundere pentru ora 20:00

Adeverință angajator pentru ora 20:00

(Foto descriptiv)

 

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90