Donaris 930 x 122

hipermarket

PREFECTURA PREGĂTEŞTE MĂSURI DRASTICE ÎN HIPERMARKET-URILE DIN ARGEŞ

Hipermarket-urile şi, în general, marile magazine sunt în opinia mea (şi nu numai) principalele zone de unde s-a propagat noul Coronavirus. Mai multe motive expuse de jurnalişti, dar şi de persoane care au văzut ce se întâmplă zi de zi în aceste spaţii, au ajuns în atenţia Instituţiei Prefectului Argeş.

Citiți și: CJSU Argeş, măsuri valabile acum în tot judeţul

În primul rând, sunt spaţii aglomerate prin definiţie. În al doilea rând, în ciuda măsurilor impuse, nu se respectă regula purtării măştii (corect) de către toată lumea, plus contactul cu produsele.

În al doisprezecelea ceas, în prag de sărbători, ne aşteptăm la o aglomerare şi mai mare a acestor spaţii. În anumite astfel de magazine, a început deja nebunia, acestea fiind luate cu asalt de argeşenii care se aprovizionează pentru mesele îmbelşugate, pentru cadouri şi noi achiziţii.

Citiți și: CJSU Argeș: La noapte, de la ora 0:00, intră în vigoare noile restricții. Toate localitățile, AICI

Prefectul Soare a declarat astăzi că intenţionează să ia noi măsuri care privesc în mod direct hipermarket-urile.

„Să fie clar, dacă nu se respectă regulile stabilite, vom impune noi restricții. Aceste zile reprezintă un test de moralitate pentru magazine. Dacă cetățenii nu înţeleg să respecte distanţa, vom limita numărul de clienţi în magazine. Pe de altă parte, dacă magazinele nu se conformează, le vom „ajuta” noi prin limitarea numărului de clienţi. Tocmai am luat un set de măsuri:  fără coșuri de mână, cărucioare în număr limitat, mai multe dispensere de dezinfectant, limitarea accesului în magazin dacă se supraaglomerează ş.a.m.d. Aştept să se conformeze. Dacă nu vor reuși, schimbăm”, este mesajul prefectului.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Marius spune:

    Ar fi corect să li se dea geamurile jos. Din păcate numai țăranii amărîți au de suferit. I au lăsat în frig ca pe câini.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441