NOR CURIER 930X122

hipermarket

Pitești: Decizie pentru noul McDonald’s și Kaufland-ul de la ieșirea din oraș

Pitești: Decizie pentru noul McDonald’s și Kaufland-ul de la ieșirea din oraș.

Citiți și: Bonnie și Clyde, varianta de Argeș: au furat tot ce au prins dintr-un hypermarket

În ședința Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești, care va avea loc mâine, 8 martie, începând cu ora 16:00, se va discuta despre racordarea la rețeaua de căi de comunicație a complexului comercial de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu.

Vă reamintim că, la începutul lunii octombrie a anului trecut, ePitești a scris în exclusivitate despre construirea unui mega complex în Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, spre Bascov, aproape de sediul Lisa Draxlmaier.

Citiți și: Exclusiv: Un nou mega complex în Piteşti. Hipermarket, galerii, drive şi electronice

Aici va fi un nou Kaufland, un magazin de bricolaj al companiei Leroy Merlin, un magazin de electronice, galerii comerciale și un restaurant de tip Drive. Subiectul pe larg, AICI – Exclusiv: Un nou mega complex în Pitești. Hipermarket, galerii, drive și electronice.

SC Square 7 Properties SRL/SC S7 Pitești Property SRL solicită avizul comisiei de circulație pentru elaborare Plan Urbanistic Zonal în vederea ”Construire complex comercial”, situat în municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, nr. 180A și 180B, cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație.

Astfel, accesul auto la parcarea complexului comercial înspre/dinspre b-dul Nicolae Bălcescu, se propune a se face prin trei puncte: una de intrare, una de ieșire și una de intrare/ieșire.

Propunerea se află la punctul 1 pe ordinea de zi a ședinței.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3