Donaris 930 x 122

hipermarket

Pitești: Decizie pentru noul McDonald’s și Kaufland-ul de la ieșirea din oraș

Pitești: Decizie pentru noul McDonald’s și Kaufland-ul de la ieșirea din oraș.

Citiți și: Un nou hipermarket în România!

În ședința Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești, care va avea loc mâine, 8 martie, începând cu ora 16:00, se va discuta despre racordarea la rețeaua de căi de comunicație a complexului comercial de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiu.

Vă reamintim că, la începutul lunii octombrie a anului trecut, ePitești a scris în exclusivitate despre construirea unui mega complex în Pitești, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, spre Bascov, aproape de sediul Lisa Draxlmaier.

Citiți și: Proiect uriaş în Piteşti. Surse: planul include şi un McDonald’s cu Drive

Aici va fi un nou Kaufland, un magazin de bricolaj al companiei Leroy Merlin, un magazin de electronice, galerii comerciale și un restaurant de tip Drive. Subiectul pe larg, AICI – Exclusiv: Un nou mega complex în Pitești. Hipermarket, galerii, drive și electronice.

SC Square 7 Properties SRL/SC S7 Pitești Property SRL solicită avizul comisiei de circulație pentru elaborare Plan Urbanistic Zonal în vederea ”Construire complex comercial”, situat în municipiul Pitești, b-dul Nicolae Bălcescu, nr. 180A și 180B, cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație.

Astfel, accesul auto la parcarea complexului comercial înspre/dinspre b-dul Nicolae Bălcescu, se propune a se face prin trei puncte: una de intrare, una de ieșire și una de intrare/ieșire.

Propunerea se află la punctul 1 pe ordinea de zi a ședinței.

 

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90