930X122 MAIA

hipermarket

hiperSucces

HIPERMARKETUL PIC A FOST CUMPĂRAT. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SUCCES?

Clădirea în care a funcţionat hipermarketul PIC din Piteşti a fost cumpărată de un grup de investitori români, chiar dacă în spaţiul respectiv se află acum magazinul Succes al omului de afaceri Nicolae Sarcină din Gorj.

Citiți și: Se deschide un nou supermarket în Pitești, în fosta locație PIC

Sarcină, cel care a luat cu chirie de la fraţii Penescu spaţiile fostelor magazine PIC, va continua să opereze hipermarketul din Piteşti sub brandul Succes. El are cu noul proprietar contract de închiriere a spaţiului.

„Succes Nic Com îşi va continua planurile de dezvoltare cu hipermarketul din Piteşti. Magazinul rămâne sub acelaşi brand. Am prelungit contractul de chirie cu noul proprietar pentru o perioadă de 10 ani.”, precizează pentru Economica.net Alina Covrig, director general adjunct la Succes Nic Com. Alina Covrig nu a dorit, însă, să deconspire identitatea noului proprietar.

Citiți și: Pitești: Decizie pentru noul McDonald’s și Kaufland-ul de la ieșirea din oraș

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3