New Profesional Consult 930 x 122

amenda

ARGEȘ: PERSOANĂ AMENDATĂ ÎNTR-UN HIPERMARKET PENTRU CĂ NU PURTA MASCĂ

În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii argeșeni au verificat peste 2.400 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Au fost date 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.000 de lei, unor persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu.

Astfel, marți, un bărbat de 37 de ani și o femeie de 34 de ani, ambii din aceeași comună, nu au fost găsiți la domiciliu de către polițiști la momentul verificării. Miercuri, o femeie de 37 de ani, dintr-un oraș din județ, nu a fost găsită la domiciliu, fiind depistată la cumpărături. Tot miercuri, jandarmii argeșeni au depistat o altă femeie, în vârstă de 34 ani, dintr-un oraș din județ, care nu a respectat nici ea măsura izolării la domiciliu.

Citiți și: Se schimbă Codul Rutier! Noi amenzi!

A fost aplicată și o sancțiune în valoare de 1.000 de lei unei persoane care nu purta mască de protecție într-un hypermarket.

De asemenea, au fost date și 6 amenzi, însumând 8.500 de lei, unor persoane care au încălcat măsura referitoare la restricționarea circulației în afara localității/zonei metropolitane. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3