Donaris 930 x 122

hipermarket

CEL MAI PERICULOS PRODUS DIN HIPERMARKET

Cel mai periculos produs din hipermarket. Specialiştii au stabilit care este cel mai periculos produs pe care îl găsim în hipermarketuri şi chiar în magazine mai mici. Este vorba despre zahăr.

Citiți și: Proiect uriaş în Piteşti. Surse: planul include şi un McDonald’s cu Drive

Nu mai este un secret pentru nimeni că acesta ne îngraşă şi ne distruge dinţii.

Recent, însă, numeroase cadre medicale au tras un semnal de alarmă, afirmând că această plăcere dulce reprezintă mai mult decât „calorii goale”, fiind, de fapt, o veritabilă toxină.

Citiți și: NU INTRI ÎN HIPERMARKET DACĂ NU EXISTĂ CĂRUCIOR DISPONIBIL! REGULI LA CUMPĂRĂTURI

Zahărul, în cantităţile în care este consumat astăzi în ţările industrializate, este toxina care stă la baza multor afecţiuni, de la probleme cardiace la cancer, care ucid un număr foarte mare de oameni.

Aceasta este concluzia la care a ajuns în urma a numeroase studii făcute în ultimii ani dr. Robert Lustig, specialist în endocrinologie şi obezitate infantilă.

Obezitatea, hipertensiunea, diabetul de tip II şi problemele cardiace sunt doar câteva dintre afecţiunile provocate de consumul de zahăr, afirmă profesorul Lustig, potrivit exquis.ro.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441