New Profesional Consult 930 x 122

hipermarket

CEL MAI PERICULOS PRODUS DIN HIPERMARKET

Cel mai periculos produs din hipermarket. Specialiştii au stabilit care este cel mai periculos produs pe care îl găsim în hipermarketuri şi chiar în magazine mai mici. Este vorba despre zahăr.

Citiți și: Alimentul de bază care se scumpește enorm!

Nu mai este un secret pentru nimeni că acesta ne îngraşă şi ne distruge dinţii.

Recent, însă, numeroase cadre medicale au tras un semnal de alarmă, afirmând că această plăcere dulce reprezintă mai mult decât „calorii goale”, fiind, de fapt, o veritabilă toxină.

Citiți și: Noi reguli privind deținerea câinilor

Zahărul, în cantităţile în care este consumat astăzi în ţările industrializate, este toxina care stă la baza multor afecţiuni, de la probleme cardiace la cancer, care ucid un număr foarte mare de oameni.

Aceasta este concluzia la care a ajuns în urma a numeroase studii făcute în ultimii ani dr. Robert Lustig, specialist în endocrinologie şi obezitate infantilă.

Obezitatea, hipertensiunea, diabetul de tip II şi problemele cardiace sunt doar câteva dintre afecţiunile provocate de consumul de zahăr, afirmă profesorul Lustig, potrivit exquis.ro.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90