New Profesional Consult 930 x 122

hipermarket

supermarket1

VESTE SENZAȚIONALĂ PENTRU PITEȘTENII DIN TRIVALE: VOR AVEA HIPERMARKET!

Trivale este după Găvana al doilea cartier din Piteşti ca număr de locuitori, însă nu are niciun centru comercial de tip hipermarket.

Citiți și: Breaking. Exclusiv. Primarul Gentea: „I-am dat în judecată!”

Cereri în acest sens din partea locuitorilor din cartier, dar şi a unor retaileri au ajuns şi pe adresa Primăriei. Cornel Ionică, viceprimar, a anunţat astăzi că municipalitatea este dispusă să ofere un teren în concesiune pe care să fie construit un asemenea complex comercial.

„Am făcut o evaluare şi din verificări a reieşit că în zonă nu există proprietăţi private mai mari de 12.000 de metri pătraţi pe care să poată fi construit un astfel de centru comercial. Suntem dispuşi să cedăm noi, în concesiune, dintr-un teren de 66.000 de metri pătraţi pe care aşteptăm să îl preluăm de la Ministerul Apărării şi pe care mai vrem să facem două terenuri de fotbal, regularizarea râului Turceşti, extinderea cimitirului „Sfântul Gheorghe” şi un drum de legătură între Calea Drăgăşani şi zona Războieni.”, a precizat viceprimarul.

Citiți și: O nouă bază sportivă multifuncțională în Pitești!

Rămâne de văzut, însă, când va prelua Primăria terenul de la MApN (de la unitatea militară din zonă), teren pe care așteaptă cam de multă vreme să îl preia. Nu ne îndoim că odată preluat se vor găsi imediat retaileri care să „poftească” la oferta Primăriei. De altfel, cel mai probabil, aceștia sunt în așteptare. Anul trecut circula zvonul potrivit căruia Kaufland ar fi interesat să își deschidă un hipermarket în cartierul Trivale. Ar fi al treilea din Pitești, după cele din Nord și Craiovei.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3