930 x122 grota rece

crucea rosie

alimente.UE.013

ALIMENTE PENTRU SĂRACII ARGEŞULUI! UN HIPERMARKET SE IMPLICĂ!

Crucea Roşie Română, împreună cu o fundaţie a unui cunoscut hipermarket care este prezent şi în judeţul nostru, implementează proiectul „Banca de Alimente”.

Citiți și: Închisoare pentru folosirea fără drept a acestui simbol!

11.750 de familii sărace din întreaga ţară, dintre care 250 din Argeş, vor primi pachete cu alimente greu perisabile. Fiecare pachet conţine orez, zahar, ulei, făină, mălai, bulion, paste făinoase, biscuiţi, conserve din carne.

Cele 250 de familii din judeţul Argeş au fost alese din listele de beneficiari de venit minim garantat (legea 416).

Citiți și: Lovitură cruntă pentru românii care beneficiază de tichetele sociale

În total vor fi distribuite aproximativ 150.000 kg de alimente. Începând cu  luna august, proiectul va debuta şi în Argeş.

Proiectul umanitar „Banca de Alimente” a fost implementat începând din septembrie 2009, cu scopul de a sprijini cu alimente de bază familiile sau persoanele singure care nu-şi pot procura prin forţele proprii necesarul zilnic de hrană.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90