930×122 CUMPANA 5

facebook

Facebook pregăteşte măsuri draconice împotriva conspiraţioniştilor

Facebook pregăteşte măsuri dure împotriva utilizatorilor care distribuie informaţii false privind vaccinarea şi vaccinurile anti-Covid.

Citiți și: Fraude pe Facebook!

La începutul săptămânii, conducerea companiei a declarat că intenționează să elimine postările cu afirmații eronate despre vaccinuri de pe toată platforma sa.

Spre exemplificare, informaţii cum că vaccinurile provoacă autism sau că este mai sigur pentru oameni să se infecteze cu coronavirusul, decât să primească vaccin, vor fi şterse de pe platformă.

Citiți și: Gangster pe Facebook. S-a filmat cu cartușele pe masă, apoi trăgând cu pistolul

 

 

„Conform politicii noastre de coordonare a unor acțiuni rău-intenționate, ștergem conținutul care:

-Susține răspândirea COVID-19;

-Susține întâlnirile în persoană sau evenimentele care nu respectă îndrumările guvernamentale în domeniul sănătății. Aceasta nu include discuțiile și dezbaterile despre politicile publice sau noi îndrumări propuse de factori de decizie politică și demnitari aleși;

-Coordonează evenimente sau întâlniri în persoană care încurajează participarea persoanelor cu COVID-19”, se precizează într-un comunicat oficial trimis de Facebook.

Anterior, asemenea postări erau doar plasate mai jos în fluxurile de ştiri. În curând, adepţii teoriilor conspiraţioniste vor fi nevoiţi să găsească alte canale de comunicare pentru răspândirea informaţiilor controversate legate de vaccin şi coronavirus.

(Foto: descriptiv / Sursa: The Telegraph)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3