930×122 CAPRA 5

mașini electrice

PITEȘTI: APAR NOI STAȚII DE ÎNCĂRCARE PENTRU MAȘINI ELECTRICE

Două noi stații de încărcare pentru vehicule electrice vor fi amenajate în acest an în Pitești, informează Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului.

Citiți și: Un nou proiect important în Argeș. Microbuz nou-nouț pentru copiii din Bradu 

Sursa citată precizează că una dintre stațiile electrice va fi amplasată în zona pieței agroalimentare Găvana, iar cealaltă, în zona complexului Craiovei.

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului nu precizează date mai exacte pentru darea în folosință a acestor două noi stații electrice.

Citiți și: În Pitești se întrerupe curentul electric! Zone afectate

Amintim că prima stație de acest fel din Pitești a fost montată în parcarea de la Teatrul „Alexandru Davila” (foto). Anul trecut au mai fost amplasate două stații duble de încărcare de autovehicule electrice în zona Mavrodolu și, respectiv, în zona pieței Trivale.

Toți utilizatorii stațiilor de încărcare amenajate de municipalitatea piteșteană beneficiază de încărcare și parcare gratuită.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90