New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

PITEȘTIUL INTRĂ ÎN PRIZĂ!

Municipalitatea anunță că va derula în Pitești, începând din acest an, un proiect de amenajare a unor staţii de încărcare a maşinilor ecologice.

Citiți și: Anunț mare despre autobuzele Publitrans

Se au în vedere achiziționarea şi montarea de staţii de încărcare pentru maşini electrice şi posibilitatea montării unor staţii pentru maşini pe gaz (GPL).

Acestea din urmă ar fi folosite în principal pentru viitoarele noi autobuze ecologice pe care administraţia locală vrea să le cumpere cu bani europeni pentru Publitrans prin Planul de Mobilitate Urbană.

Citiți și: Surpriza de la marginea Piteștiului

Încă nu au fost stabilite amplasamentele și numărul stațiilor. Suma prevăzută de municipalitate pentru stațiile de încărcare se ridică la 14.134.000 de lei.

Respectarea termenului asumat de Primărie pentru realizarea investiției – luna decembrie a anului în curs – depinde şi de rapiditatea cu care vor fi parcurse etapele de achiziţie publică prevăzute de lege. Ca de fiecare dată, vom urmări în timp dacă proiectul va fi sau nu concretizat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90