Donaris 930 x 122

cnair

CUC SE CREDE LEU: PE ȘANTIERE CU VOI, DOMNILOR DIRECTORI!

Cuc se crede leu: Pe șantiere cu voi, domnilor directori! Noul-vechiul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, le-a stricat duminica directorilor de la drumuri.

Citiți și: CNAIR, anunț de ultimă oră! Trasee alternative pentru DN7 pe Valea Oltului!

Cuc i-a convocat astăzi la minister pe directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, și pe directorii Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP).

A fost o acțiune de imagine, în care nimeni nu mai crede, Ministerul Transporturilor grăbindu-se să emită un comunicat de presă care să-l “înfățișeze” pe ministru ca fiind un om ferm, decis să-și pună la treabă subordonații, neobosit, șapte zile din șapte pregătit să construiască mormane de autostrăzi și drumuri.

Citiți și: Măsură specială la Vidraru! Totul are loc mâine

”Nu pot să fiu de acord ca ministerul să dea socoteală pentru ceea ce dumneavoastră nu faceți! Cred că dumneavoastră, în calitatea de directori DRDP, trebuie să vă mobilizați mai bine și să rezolvați problemele care apar. Trebuie ca programul de birou să îl reduceți la minim și să fiți prezenți pe șantiere.

I-am cerut domnului director general să găsească o modalitate în care să vă evalueze performanțele cât mai des, iar cei care nu fac față să lase locul pentru cei competenți. Astfel, aștept să văd la dumneavoastră o execuție bugetară de 50% până la sfârșitul lunii iunie și de 100% la finalul anului. Singura dumneavoastră susținere pentru funcția pe care o ocupați este calitatea muncii prestate.

Acum suntem în momentul în care nimeni din această țară nu mai are răbdare. Toți românii vor să vadă că banii lor se duc și în drumuri și autostrăzi de calitate. Cu toții ne dorim să circulăm prin țară mult mai repede, iar anul acesta avem banii necesari pentru investiții în infrastructură. Mai avem de așteptat doar aprobarea bugetului.

Dacă aveți probleme cu constructorii, trebuie să ni le spuneți. Este bine să ne precizați și soluția și fiți siguri că, dacă este una rapidă și conform legii, o vom aplica. Trebuie să înțelegeți că dacă nu vă faceți treaba, veți răspunde”, li s-a adresat “leul” Cuc directorilor de la drumuri.

Cum știm cu toții că, în ciuda gargarei lui Cuc, autostrăzi și drumuri ca afară vom avea la Paștele Cailor, sigur nu în timpul vieții noastre, după ziua de azi rămânem măcar cu mica și răutăcioasa satisfacție că s-a ales praful de duminica liniștită a ștabilor “competenți” de la drumuri: să stai să-l asculți pe Cuc în ședință și mai ales în zi de duminică chiar este, să recunoaștem, un sacrificiu. (Sursă foto: Ministerul Transporturilor)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
Pizza Sapori Italia 570 90