EcoMoto 930×122

dacia

DACIA ȘI-A DESCHIS PORȚILE PENTRU PRESĂ. VEZI GALERIE FOTO!

Cu ocazia aniversării a 15 ani de când compania franceză Renault a preluat Automobile Dacia jurnalişti din Argeş şi Bucureşti au fost invitaţi să asiste astăzi la activităţile zilnice din uzina de la Mioveni. O uzină în care lucrează 14.000 de angajați.

Citiți și: Fantastic! Anunțul zilei vine de la Dacia

Prima parte a vizitei a avut loc la secția Caroserie, acolo unde muncesc 2.400 de oameni. Următoarea oprire a fost la Montaj. Aici sunt puse „pe picioare” modelele Logan, Sandero, Stepwai, Duster, Symbol și Logan Mcv. La fiecare 55 de secunde de pe banda de montaj iese o mașină. Adică 65 de automobile pe oră și 1.389 pe zi. De asamblarea elementelor mecanice şi a elementelor interioare şi exterioare se ocupă fix 1.567 de salariați. Ultimul popas s-a consumat la secția Cutii de viteze TLx din Uzina Mecanică şi Şasiuri. Piesele fabricate aici sunt destinate în mare parte exportului către celelalte uzine ale Grupului Renault. După vizitarea uzinei a urmat, în incinta hotelului Ramada din Pitești, o conferinţă de presă susținută de Nicolas Maure, directorul general Dacia şi Renault România. Aflat din ianuarie anul acesta la conducerea uzinei, Maure şi-a declarat încrederea că Renault doreşte să rămână în Mioveni încă mulți ani de acum înainte. Obiectivul său principal este să păstreze cele 3 schimburi de lucru la uzina Automobile Dacia.

Mâine şi poimâine urmează ca și jurnalişti din străinătate, mai precis din Algeria, Maroc, Bulgaria și Austria, să viziteze uzina. Joi şi vineri vor veni să vadă miracolul auto de la Mioveni alte 80 de persoane din Franţa, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Italia şi țările din nordul Europei.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90