EcoMoto 930×122

danut dinu

DĂNUȚ DINU: „SUNT ONORAT CĂ ARGEȘENII IES DIN CASĂ SĂ SUSȚINĂ UN POLIȚIST!”

Polițistul piteștean Dănuț Dinu le mulțumește public celor care îl susțin, exprimându-și inclusiv în stradă solidaritatea cu el.

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

„Sunt onorat de faptul că argeșenii ies din casă să susțină adevărul. Că ies din casă să susțină un polițist! Este uluitor că se întâmplă așa ceva, dar oamenii știu sigur că nu am greșit. Nu am făcut niciodată nimic de care să îmi fie rușine. Sunt polițist și țelul meu în viață a fost să fac bine, să îi ajut pe cei în nevoie. În 31 de ani de uniformă probabil că mi-am făcut datoria, altfel nu se explică susținerea necondiționată a unor oameni însetați de adevăr și de dorința de a-și recâștiga demnitatea și țara. Le mulțumesc și le promit că nu îi voi dezamăgi nici ca om, nici ca polițist. Sunt sigur că cei mulți și corecți vor schimba ceva. Vor schimba lumea. Trebuie doar să fie curajoși și să își strige adevărul. Restul va veni de la sine. Vreau să se clarifice situația și o spun, cum am mai spus-o de milioane de ori, sunt nevinovat!”, declară polițistul Dănuț Dinu pentru ePitești.

Ieri, pentru a treia duminică la rând, în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului s-a manifestat în semn de solidaritate cu Dinu. Cei care îl susțin spun că schimbarea acestuia din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș reprezintă o decizie nejustificată și nedreaptă. Dănuț Dinu este cercetat disciplinar după ce, în perioada sărbătorilor de iarnă de la sfârșitul anului trecut, a postat pe pagina sa de Facebook un text în care reclama diverse nereguli din piața agroalimentară Ceair. Textul conținea și o aluzie la cetățenii de etnie rromă, considerată inacceptabilă de către conducerea Poliției județene.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90