Donaris 930 x 122

anap

DECIZIE PENTRU TRONSONUL ARGEȘEAN AL EXPRESULUI PITEȘTI-CRAIOVA

Decizie pentru tronsonul argeșean al expresului Pitești-Craiova. „CNAIR SA a transmis în vederea validării către ANAP (n.r. – Agenția Națională pentru Achiziții Publice) documentația aferentă procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică proiectare și execuție drum expres Craiova-Pitești tronsonul 4.

Citiți și: Deschidere de tronson pe Drumul Expres Craiova – Pitești

După finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare și execuție va putea fi postat pe SEAP (n.r. – Sistemul Electronic de Achiziții Publice) pentru ofertare.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construirea drumului expres Craiova-Pitești tronsonul 4, în lungime de 31,88 de km. Viitorul drum expres tronsonul 4 se va desfășura pe teritoriul județului Argeș, străbătând următoarele unități administrativ-teritoriale: Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

Citiți și: Șoferi, grijă mare la plata rovinietei și a peajului!

Durata de realizare a acestui contract este de 36 de luni, dintre care 12 luni pentru activitatea de proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minimum 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maximum 10 ani”, a comunicat cu puțin timp în urmă Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Viitorul drum expres Craiova-Pitești va avea în total 121 de kilometri.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3