anap

DECIZIE PENTRU TRONSONUL ARGEȘEAN AL EXPRESULUI PITEȘTI-CRAIOVA

Decizie pentru tronsonul argeșean al expresului Pitești-Craiova. „CNAIR SA a transmis în vederea validării către ANAP (n.r. – Agenția Națională pentru Achiziții Publice) documentația aferentă procedurii de atribuire a contractului de achiziție publică proiectare și execuție drum expres Craiova-Pitești tronsonul 4.

Citiți și: O firmă de „curte” din Moşoaia are contracte de sute de mii de euro cu CJ Argeş

După finalizarea acestei etape, contractul pentru proiectare și execuție va putea fi postat pe SEAP (n.r. – Sistemul Electronic de Achiziții Publice) pentru ofertare.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construirea drumului expres Craiova-Pitești tronsonul 4, în lungime de 31,88 de km. Viitorul drum expres tronsonul 4 se va desfășura pe teritoriul județului Argeș, străbătând următoarele unități administrativ-teritoriale: Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

Citiți și: Video: Drumul expres Piteşti – Craiova prinde contur

Durata de realizare a acestui contract este de 36 de luni, dintre care 12 luni pentru activitatea de proiectare și 24 de luni pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor va fi de minimum 5 ani, aceasta putând fi majorată de ofertanți până la maximum 10 ani”, a comunicat cu puțin timp în urmă Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Viitorul drum expres Craiova-Pitești va avea în total 121 de kilometri.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441