930×122 CAPRA 5

cnair

DECIZIE PENTRU TRONSONUL DIN ARGEȘ AL EXPRESULUI PITEȘTI-CRAIOVA

Decizie pentru tronsonul din Argeș al expresului Pitești-Craiova. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat astăzi scoaterea la licitație a proiectării și executării tronsonului 4 al viitorului drum expres Pitești-Craiova.

Citiți și: Neplăceri în trafic, mai multe zile. Și Rutiera iese pe drumuri

„Miercuri, 21.08.2019, a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect proiectare și execuție drum expres Craiova-Pitești tronsonul 4.

Tronsonul 4, cu o lungime de aproximativ 31 de kilometri (n.r. – 31,88 de kilometri), va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersecția cu autostrada 1 București-Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

Citiți și: Un conac vestit, scos la vânzare lângă Pitești. Al cui a fost este surprinzător

Valoarea estimată a contractului este de 909.669.122 de lei fără TVA.

Durata contractului este de 96 de luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție. Perioada de garanție a lucrărilor poate crește până la 120 de luni, în funcție de oferta operatorului economic care va fi desemnat caștigător.

Data limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilită pentru 24 octombrie 2019”, informează CNAIR.

Viitorul drum expres Craiova-Pitești va avea în total 121 de kilometri.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
eurial 570×90