EcoMoto 930×122

dacia

DIRECTORUL DACIA, LA PAS PRIN MIOVENI

 
Pentru prima dată de la numirea sa în funcţia de director al Uzinei Dacia şi al Grup Renault România, Yves Caracatzanis a vizitat astăzi oraşul Mioveni.
Acesta a fost primit la sediul Primăriei Mioveni de către conducerea instituţiei.
Oaspetele francez a vizitat cele mai importante obiective din Mioveni, precum şantierul viitorului spital „Sfântul Spiridon”, Grădiniţa „Florile Soarelui” și Grădiniţa „Tic-Pitic”, Centrul Cultural Mioveni, Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, Bazinul Didactic de Înot, Staţia de Epurare a oraşului şi Zona de Picnic din Făget, arătându-se impresionat  de oraş.
Implicarea în activităţile sociale, cunoașterea mediului în care trăiesc muncitorii de la Dacia şi asigurarea unor condiţii de trai cât mai bune pentru aceştia, în parteneriat cu administraţia publică locală, reprezintă un capitol important pentru conducerea Grupului Dacia-Renault România.
 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90