New Profesional Consult 930 x 122

deva

DOAMNE FEREȘTE, EMA PENDIUC! UITE CE-ȘI DOREȘTE FATA PRIMARULUI!

Solicitată de Favorit TV, Ema Pendiuc s-a aflat în aceste zile în județul Hunedoara pentru a prezenta un festival de istorie și muzică populară. Fiica cea mare a primarului municipiului Pitești a ajuns cu această ocazie și în Deva. Acolo Ema a fost foarte impresionată de fântâna arteziană muzicală din centrul orașului (foto). Gândul a dus-o imediat către arteziana similară construită în Piața Primăriei din Pitești în urmă cu câțiva ani.

Citiți și: Schimbare colosală în Centrul Piteștiului!

„Fântâna cântătoare din Deva este încântătoare. Nu pot să nu-mi amintesc de fântâna cântătoare de acasă, de la Pitești. Mă bucur că și alții ne-au urmat modelul și ar fi extraodinar să regăsim câte una în fiecare oraș al României, pentru aerul nostru și pentru sufletul nostru…”, scrie Ema Pendiuc pe contul ei de Facebook.

În fiecare oraș? Doamne ferește, spunem noi! Dacă o astfel de arteziană ar costa peste tot cât a costat în Pitești, mai bine nu! Pe sărăcia din zilele noastre, cu 1.300.000 de euro, bani din bugetul local, poți face lucruri utile pentru oameni. Sau poate că am fi de acord cu o condiție: aceea ca, spre deosebire de administrația condusă de tatăl său, primarul Tudor Pendiuc, o asemenea extravaganță să fie posibilă doar cu fonduri europene. Nu cu bani de la bugetul local ca în cazul fântânii din Pitești. Fântână care, între noi fie vorba, este „tăcută”, foarte „tăcută”, enervant de „tăcută” pentru câți bani s-au dus pe apele ei. (Foto: Facebook Ema Pendiuc)

Citiți și: TUDOR PENDIUC ȘI EMA PENDIUC, CONDAMNAȚI CU EXECUTARE

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90