NOR CURIER 930X122

amenzi

„DUȘ RECE” PENTRU ȘOFERI DE ZIUA NAȚIONALĂ

„Duș rece” pentru șoferi de Ziua Națională. În ultimele 72 de ore, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră din județ au dat aproape 350 de amenzi, în valoare totală de peste 92.800 de lei.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 25 de permise de conducere și au retrase 14 certificate de înmatriculare.

Sunt și șoferi care au avut parte de un „duș rece” din partea polițiștilor: s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși conducând sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Șoferi băuți au fost prinși pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea (în Morărești) – un bărbat de 50 de ani – pe DN73 Pitești-Câmpulung Muscel (în Mărăcineni) – o persoană de 48 de ani – în municipiul Câmpulung (pe strada Grigore Alexandrescu) – un șofer în vârstă de 59 de ani – și în orașul Topoloveni (pe strada Gării) – un bărbat de 38 de ani.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3