Donaris 930 x 122

ambulanta

ELEVII DIN MIOVENI ÎNVAȚĂ SĂ ACORDE PRIMUL AJUTOR

Elevii din Mioveni învață să acorde primul ajutor. După cum v-am informat, elevii din Mioveni învață cum să acorde primul ajutor, în cadrul unui parteneriat între Primăria orașului și Serviciul Județean de Ambulanță Argeș-Substația Mioveni.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Astăzi a fost rândul elevilor de la Școala Gimnazială “Liviu Rebreanu” să asiste la manevrele efectuate de către asistenții medicali Emil Pravăț, Daniel Dobre, Iuliana Dobre și Andreea Ciobanu.

Ulterior, elevii au încercat rând pe rând să exerseze tehnicile de resuscitare pe manechine speciale și au participat activ la această lecție deschisă.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Amintim că luna trecută peste 200 de elevi de la Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni au fost instruiţi cum să procedeze în situaţii la limită şi cum să salveze vieţi.

Proiectul educațional ”Cum și când să intervii” va continua în perioada următoare la toate unitățile de învățământ din Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90