930×122 POSADA 5

anpc

Energizant, retras de la vânzare din cauza substanțelor cancerigene

Energizant, retras de la vânzare din cauza substanțelor cancerigene

Citiți și: O cafenea Starbucks, închisă și amendată de Protecția Consumatorului

Un lot din băutura energizantă Hell este retras de pe piață, după ce în compoziție s-a descoperit oxid de etilenă, a anunțat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Este vorba despre produsul Hell Energy Drink Focus, 250 ml, din lotul L1161D01, cu termenul de valabilitate 06/2023. În aceste produse a fost descoperită substanța oxid de etilenă.

Citiți și: E alertă în magazine! Parfumuri cu risc chimic! Pot dăuna grav sănătății

Compania SC HELL ENERGY SRL anunță rechemarea de la consumatori a produsului Hell Energy Drink Focus lotul L1161D01, ca urmare a informării primite de la unul din furnizorii săi, care a precizat că în compoziția materiei prime s-a depistat oxid de etilena.

Conform analizelor efectuate la un laborator acreditat din Ungaria, oxidul de etilena se afla sub limita de detecție în produsul finit, băutura energizanta Hell Energy Drink Focus.

Rechemarea de la consumatori a băuturii energizante se referă doar la lotul menționat. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.„, transmite ANSVSA.

Dacă aţi achiziționat unul sau mai multe bucăți din produsul cu lotul impactat și doriți să solicitați rambursarea costului, le returnați la magazinul de la care ați cumpărat până la dată de 27.09.2021.

Contravaloarea va fi restituită prin prezentarea bonului fiscal.

Lotul a fost retras din cele mai mari magazine ale României.

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90