930 x122 grota rece

colibasi

detinut1

EXCLUSIV! PERCHEZIȚIE ÎN PENITENCIARUL COLIBAȘI

Poliţiştii de investigaţii criminale din Gorj au făcut o percheziţie în Penitenciarul Colibaşi din Mioveni, județul Argeș, în cadrul unui dosar penal în care un bărbat încarcerat este bănuit că ar fi comis mai multe înşelăciuni prin telefon. Percheziţia a fost făcută în camera de detenţie a suspectului, care are 35 de ani.

Citiți și: Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

Din investigaţii a reieşit că pe 22 octombrie, prin intermediul telefonului mobil şi prin declinarea de calităţi mincinoase, deținutul ar fi determinat doi angajaţi ai unei societăţi comerciale, cu sediul în oraşul Rovinari, să-i comunice trei coduri de reîncărcare electronică, în valoare de 20 de euro fiecare, pe care, ulterior, le-ar fi valorificat în scopuri personale. În urma percheziţiei au fost găsite telefonul mobil şi cartela telefonică.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Inspectoratului General al Poliției Române.

Citiți și: Sute de posturi, scoase la concurs! Salarii de mii de lei în Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3