NOR CURIER 930X122

Baiculesti

„FABRICĂ” DE INFRACTORI ÎN BĂICULEȘTI

Nu mai puțin de trei tineri din comuna Băiculești au fost reținuți ieri pentru 24 de ore de polițiștii din Curtea de Argeș. Astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Doi dintre ei sunt parte în același dosar penal. În vârstă de 19 și, respectiv, 17 ani, cei doi sunt anchetați pentru că în noaptea de 25 spre 26 ianuarie 2020 ar fi furat dintr-un punct de lucru al unei societăți comericale din municipiul Curtea de Argeș bunuri în valoare de peste 2.000 de lei.

Cel de al treilea tânăr din Băiculești, de 20 de ani, reținut de polițiști ar fi deposedat de 10 lei un minor de 17 ani din Valea Danului, pe care l-ar fi amenințat cu un briceag.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Incidentul a avut loc ieri, pe o stradă din Curtea de Argeș.

Amintim că Băiculeștiul, comuna în care locuiesc cei trei, localitate situată la o distanță de 8 km de municipiul Curtea de Argeș, este cunoscută și pentru furturile de curent electric. Recent, o femeie de etnie romă din Băiculești a fost condamnată la închisoare pentru furt de energie electrică (AICI, subiectul pe larg). De asemenea, tot în Băiculești au fost făcute luna trecută dosare penale pentru tăieri ilegale de arbori (amănunte, AICI). (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90