NOR CURIER 930X122

budeasa

GRATUIT! BUDEASA: CURSURI DE DANS PENTRU COPII

Gratuit! Budeasa: cursuri de dans pentru copii. Copiii pasionați de dans sunt așteptați la Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Anul acesta, Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa va colabora cu cel mai mare club de dans din municipiul Pitești, Starfix, care oferă cursuri de dans pentru toate nivelurile de pregătire (începători, avansați și de performanță).

Sunt așteptați copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani care își doresc să danseze, să-și exprime sentimentele prin dans și să transmită emoția trăită – în fiecare marți, între orele 10 și 12, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Calotești.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Stilurile de dans predate:

– dansuri latino: cha cha, samba și paso doble
– dansuri standard (vals lent, quickstep, vals vienez și tango)
– dans modern (hip-hop și street dance).

Cursurile de dans și transportul sunt gratuite, informează Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa, instituție care se află în subordinea Primăriei Budeasa, condusă de edilul Nicolae Mihail Rachieru.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3