EcoMoto 930×122

hala

ÎN PITEȘTI VA FI CONSTRUITĂ O HALĂ PENTRU PRODUSE DIN CARTON

Primăria anunţă începerea procedurilor pentru realizarea unui Plan Urbanistic Zonal în vederea construirii unei hale pentru produse din carton şi pentru bureţi în zona DN 65B-autostrada Bucureşti-Piteşti.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Investiţia ar urma să fie făcută pe un teren privat de S.C. 2 D Barcode Solutions S.R.L., firmă reprezentată de Gabriel Corbici. Înființată în anul 2008, firma are ca domeniu de activitate principal fabricarea altor articole din hârtie și carton.

Aria construită propusă este de 1.600 de mp, iar aria desfăşurată, de 2.000 de mp. Hala de producție va fi ridicată pe structură metalică, va avea parter şi un etaj și locuri de parcare.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

Potrivit legii, proiectul a fost pus în dezbatere publică. Piteștenii au la dispoziţie 30 de zile pentru eventuale contestații și observații, care se primesc pe adresa Primăriei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90