NOR CURIER 930X122

incendii

INCENDII VIOLENTE ÎN ARGEȘ. CASE ÎN FLĂCĂRI

Incendii violente în Argeș. Case în flăcări. Aseară târziu, în jurul orei 22, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș a intervenit în comuna Mușătești, în satul Vâlsănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o cabană din lemn formată dintr-o cameră.

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Au ars acoperișul cabanei pe o suprafață de 30 de mp și izolația din vată minerală de pe tavanul camerei pe 20 de mp. Incendiul a pornit de la un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Ceva mai târziu, azi noapte, la ora 00:30, trei echipaje cu trei autospeciale cu apă şi spumă și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit în comuna Valea Iașului pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de tip P+M.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 180 de mp, tavanul camerelor de la mansardă, mobilierul din interior, articole textile, tâmplăria, articole electronice și electrocasnice. Și de această dată, focul a pornit de la un coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

În același timp, în jurul aceleiași ore, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Vedea și un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Pitești au acționat în comuna Cocu, satul Richițele de Sus, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

Au ars aproximativ 80 de mp de acoperiș și instalația electrică. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș precizează că și în acest caz incendiul a izbucnit tot de la un coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile. (Sursă foto: Arhivă ISU Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3