NOR CURIER 930X122

lavinia dinu

INEDIT PENTRU ROMÂNIA! SOȚIE DE POLIȚIST, ORGANIZATOARE DE MITING!

Primăria a autorizat mitingul care se va desfășura duminică, 23 februarie, cu începere de la ora 12, în Piața „Vasile Milea” din centrul Piteștiului. Principalul organizator, Lavinia Dinu (foto), soția polițistului Dănuț Dinu, îi invită pe piteșteni să participe într-un număr cât mai mare la acțiunea de protest.

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

„Nu fac politică. Am ales să conduc această mișcare civică din Pitești deși, sincer vorbind, nu suntem organizați statutar. Suntem un grup de 12 idealiști, care nu sunt membri ai niciunui partid politic. Avem cereri de bun simț, care ne interesează pe toți. Cred că ce se întâmplă în România a devenit imposibil de tolerat. Nu suntem proști. Dacă nu sunteți implicați politic și credeți că trebuie să schimbăm ceva, veniți alături de noi. Trebuie să fim mai mulți ca să fim băgați în seamă. Vă aștept duminică, de la ora 12, în Piața „Vasile Milea”! Mămici, cu copii in brate, luptați-vă pentru viitorul lor, pentru o alocație decentă! Pensionari care sunteți umiliți zilnic! Tineri care nu aveți unde lucra, deși părinții voștri s-au îndatorat pe viață pentru ca voi să faceți o școală bună! Persoane cu dizabilități, neglijate total de statul român! Vă cer să nu rămânem indiferenți!”, scrie Lavinia Dinu, la rândul ei mamă, pe contul său de Facebook.

Vă amintim că principala sa revendicare este creșterea la un nivel decent a alocației de stat pentru copii. În acest sens, soția polițistului a lansat și o petiție online, care poate fi semnată aici: http://www.petitieonline.com/majorare_alocatie_copil.

Citiți și: Un polițist din Pitești, salvatorul neașteptat al unei tinere, lângă Dedeman

Din câte cunoaștem, este pentru prima dată în România când o soție de polițist organizează un miting. Lavinia Dinu a participat și a luat cuvântul și la mitingul de duminica trecută, care a avut loc tot în Piața „Vasile Milea”. De asemenea, a ieșit în stradă și pentru a-și susține soțul, după ce acesta a fost schimbat din funcția de purtător de cuvânt al Poliției Argeș ca urmare a unei postări pe Facebook în care a criticat mizeria și evaziunea fiscală din piața agroalimentară Ceair, cea mai mare din Pitești, și, în același context, în care a făcut o aluzie la etnicii romi, aluzie considerată de șefii săi ca inacceptabilă. Comisia disciplinară din Poliția Argeș l-a declarat ulterior nevinovat, dar Dinu nu a mai revenit în postura de purtător de cuvânt, lucrând acum la Serviciul Rutier.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90