New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU ȘI DN 7C

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) va îmbunătăți la toamnă infrastructura rutieră pe DN 7C Pitești-Curtea de Argeș prin turnarea unui covor asfaltic.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

Informația o furnizează deputatul PSD de Curtea de Argeș, Mircea Drăghici (foto), totodată consilier onorific al prim-ministrului pe probleme legate de industria auto şi transporturi.

“În această toamnă infrastructura rutieră pe DN 7C Pitești-Curtea de Argeș va fi îmbunătățită prin turnarea unui covor asfaltic. Starea de degradare a acestui drum a fost obiectul plângerilor din partea multor locuitori ai județului. De această îmbunătățire ne vom bucura nu doar noi, locuitorii argeșeni, ci si turiștii care doresc să viziteze zona Transfăgărășanului.”, spune deputatul.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

„Și DN 73C Pitești-Câmpulung Muscel va beneficia în 2016 de un nou covor asfaltic, realizabil prin alocările financiare din fondurile de mentenanță ale CNADNR.”, adaugă Mircea Drăghici.

Parlamentarul face precizări și în legătură cu proiectul viitoarei autostrăzi Pitești-Sibiu: „Până la sfârșitul lunii septembrie va fi definitivat traseul pentru a putea fi demarate procedurile legale de expropriere. Odată stabilit traseul, se vor realiza, în regim de urgență, studiul de impact și studiul de mediu pe cursul acestui traseu.”

Drăghici susține că cel mai probabil în anul 2016 va fi organizată licitația și se va încheia contractul de lucrări pentru segmentul de intrare dinspre Pitești până dincolo de Curtea de Argeș și pentru segmentul de conexiune cu autostrada existentă în vecinătatea Sibiului. Sunt segmentele cel mai ușor realizabile din punct de vedere tehnic, afirmă deputatul.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90