Donaris 930 x 122

amenzi

INSPECTORII SANITAR-VETERINARI AU RĂSCOLIT TARABELE CU BRÂNZĂ ȘI CAȘ DIN DÂMBOVICIOARA

Inspectorii sanitar-veterinari au răscolit tarabele cu brânză și caș din Dâmbovicioara.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș au controlat puncte de comerț stradal din comuna Dâmbovicioara, localitate de munte.

Au fost controlate 6 puncte de desfacere a produselor lactate (brânză de burduf și caș afumat) și 2 puncte de desfacere a produselor de origine nonanimală (dulcețuri și siropuri produse în gospodărie) și un laborator în care se produc dulciuri de casă (ciocolată de casă și salam de biscuiți).

Citiți și: Atenție dacă stați la bloc: amenzile ajung până la 100.000 de lei!

“Controalele au vizat respectarea bunelor practici de igienă privind expunerea și manipularea produselor alimentare de origine animală și nonanimală (…)

Pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare privind expunerea, manipularea și comercializarea produselor lactate, toți cei 6 comercianți controlați au fost sancționați contravențional conform HG 984/2005 cu amenzi în valoare totală de 7.200 de lei”, informează, fără a da amănunte, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3