Donaris 930 x 122

amenzi

INSPECTORII SANITAR-VETERINARI AU RĂSCOLIT TARABELE CU BRÂNZĂ ȘI CAȘ DIN DÂMBOVICIOARA

Inspectorii sanitar-veterinari au răscolit tarabele cu brânză și caș din Dâmbovicioara.

Citiți și: Tăierea porcului. O perioadă cu risc crescut de îmbolnăvire

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Argeș au controlat puncte de comerț stradal din comuna Dâmbovicioara, localitate de munte.

Au fost controlate 6 puncte de desfacere a produselor lactate (brânză de burduf și caș afumat) și 2 puncte de desfacere a produselor de origine nonanimală (dulcețuri și siropuri produse în gospodărie) și un laborator în care se produc dulciuri de casă (ciocolată de casă și salam de biscuiți).

Citiți și: Amenzi grele pentru publicarea fără acord a imaginilor cu maşini şi numărul lor de înmatriculare

“Controalele au vizat respectarea bunelor practici de igienă privind expunerea și manipularea produselor alimentare de origine animală și nonanimală (…)

Pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare privind expunerea, manipularea și comercializarea produselor lactate, toți cei 6 comercianți controlați au fost sancționați contravențional conform HG 984/2005 cu amenzi în valoare totală de 7.200 de lei”, informează, fără a da amănunte, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Argeș.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441