EcoMoto 930×122

dacia

ÎNTÂLNIRE CONFIDENȚIALĂ! Noul șef francez de la DACIA, la discuții cu premierul Ponta!

Deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici a participat aseară la întâlnirea organizată de premierul Victor Ponta cu noua conducere a uzinei „Dacia–Renault” din Mioveni-Argeș.

Citiți și: Anunț important la Dacia: au crescut masiv!

Evenimentul de la Palatul Victoria a avut loc într-un cadru restrâns, la discuții participând Rovana Plumb – ministrul Mediului, Jérôme Olive – directorul general al uzinei, Nicolas Maure – succesorul său de la 1 ianuarie 2014 și Gabriel Sicoe, secretarul general al companiei.

Ponta i-a mulțumit cu această ocazie lui Jérôme Olive pentru modul exemplar în care a condus „Automobile Dacia” și pentru că sub conducerea acestuia uzina din Mioveni a devenit cel mai puternic agent economic din regiune şi cel mai important exportator al ţării. De asemenea, primul-ministru i-a urat mult succes lui Nicolas Maure şi i-a spus că nu va avea o misiune ușoară în a egala performanţele deosebite ale încă actualei conduceri. La întâlnire, una confidențială, au fost discutate obiectivele strategice ale uzinei în perioada următoare.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Mircea Drăghici (foto 2), deputat de Argeș și consilierul onorific al premierului pe probleme de transport și industrie auto, care se declară onorat că a avut ocazia să participe la reuniune, a fost impresionat de faptul că Nicolas Maure, deși a stat doar pentru o perioadă de doi ani în România, și-a însușit destul de bine limba română.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3