SMART KIDS 930X122

acces

ITM ARGEȘ, MĂSURĂ FĂRĂ PRECEDENT PE FONDUL STĂRII DE URGENȚĂ

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș anunță: “Conform prevederilor Ordinului Ministerului Muncii și Protecției Sociale nr.721/25.03.2020, pe toată perioada stării de urgență în Ministerul Muncii și Protecției Sociale și în toate instituțiile aflate în subordinea/sub autoritatea/coordonarea ministerului accesul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani este interzis.

Citiți și: ITM Argeș intensifică acțiunile de verificare în domeniul construcțiilor

Personalul care asigură paza și protecția instituțiilor publice va legitima cu documente de identificare toate persoanele care intră în incinta instituțiilor publice, aducându-le la cunoștință acestora prevederile Ordonanței Militare nr.3/24.03.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID -19”.

Pe toată perioada stării de urgență, toate instituțiile publice anterior menționate își vor organiza și desfășura activitatea de relații cu publicul doar prin e-mail și telefon, în mod obligatoriu.

Citiți și: ITM Argeș, anunț foarte important!

Pentru depunerea documentelor, persoanele fizice și juridice au la dispoziție mijloace de comunicare  indicate pe site-ul ITM Argeș, AICI. (Foto: sediul din Pitești al ITM Argeș) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA