NOR CURIER 930X122

dinamo

LIDER AL GALERIEI LUI DINAMO, ARESTAT PENTRU TRAFIC ȘI DEȚINERE DE DROGURI

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.)-Serviciul Teritorial București, împreună cu polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București-Serviciul Antidrog, cu suport de specialitate din partea Direcției Operațiuni Speciale, au documentat activitatea infracțională desfășurată de două persoane implicate în trafic de droguri de risc. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, arestați preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Potrivit Poliției, unul dintre suspecți este Mihnea Valentin Ionescu, zis „Profesorul”, care se numără printre liderii galeriei echipei de fotbal Dinamo București. Ionescu este acuzat de trafic de droguri de risc şi de deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu. Poliția afirmă că față de inculpat există suspiciunea rezonabilă că pe 25 iunie i-a vândut unei persoane 39, 78 de grame de cannabis şi că a deţinut, pentru consum propriu şi vânzare, cantitatea netă de 38, 98 de grame de cannabis, precum şi o hârtie care conţinea cantitatea netă de 4, 33 de grame de cannabis. Totodată, precizează Poliția, el a fost prins și pe 17 aprilie anul acesta cu 0, 95 de grame de cannabis. Al doilea suspect este Alecsandru Aurelian Trandafir. Acuzația în cazul său este aceea de trafic de droguri de risc. Trandafir este suspectat că pe 25 iunie i-a vândut lui Mihnea Valentin Ionescu 79, 84 de grame de cannabis.

Conform Poliției, prețul unui gram de cannabis pe piața de profil din București variază între 30 și 40 de lei. (Foto: Captură video D.I.I.C.O.T.)

Citiți și: Alertă în materie de droguri: Șase substanțe noi, în vizorul legii antidrog din România

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90