EcoMoto 930×122

bonuri

LOTERIA BONURILOR FISCALE – CÂȘTIGĂTORII

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Argeș anunță că pentru extragerea Loteriei bonurilor fiscale desfășurată pe 21 februarie 2016 au fost depuse 12 cereri de revendicare, nefiind astfel depăsit numărul maxim de 100 de premii stabilit de lege.

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

În urma extragerii au fost desemnate câstigătoare bonurile fiscale emise pe 11 ianuarie 2016, cu valoarea de 312 lei.

Niciun câștigător nu este din județul Argeș. Cei 12 câștigători sunt: Carmen Mihaela Aparaschivei (Serviciul Fiscal Municipal Onești), Silviu Velehorschi (AJFP Suceava), Sorin Simerea (AJFP Timiș), Nicușor Popa (AJFP Vrancea), Vasile Ungureanu (AJFP Iași), Adina Georgiana Bănică (Sector 3 București), Gheorghe Iosif Schonthal (AJFP Timiș), Eugen Elemer Varga (Serviciul Fiscal Municipal Lugoj), Alexandru Rogoz (Sectorul 3 București), Ștefan Roman (AJFP Cluj), Alexandru Cătălin Vînt (AJFP Vâlcea) și Ștefan Stroe (AJFP Brașov).

Citiți și: Distracția poate să înceapă! Și al doilea câștigător a intrat în posesia biletelor la festival

Valoarea unui premiu – rezultată ca urmare a împărțirii fondului lunar de premiere, în cuantum de 1.000.000 de lei, la numărul total al bonurilor fiscale câștigătoare revendicate în termenul legal de 30 de zile de la data extragerii – este de 83.333 de lei, câștig care va fi impozitat cu 16%.

AJFP informează că Ministerul Finanțelor Publice va plăti premiile în termenul prevăzut de lege, respectiv 60 de zile de la expirarea perioadei de revendicare, cel mai târziu pe 21 mai 2016, după verificarea prealabilă de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale antifraudă fiscală, a autenticității și veridicității bonurilor fiscale depuse în vederea revendicării premiilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90