930×122 CAPRA 5

a1

LUCRĂRI MASIVE. RESTRICȚII DE TRAFIC

Lucrări masive. Restricții de trafic. Pe autostrada A1 București – Pitești se fac astăzi lucrări de frezare și de asfaltare.

Citiți și: Breaking: Vedetă cu bolid de lux, Porsche 911, prinsă cu 236 km/h pe Autostradă

Până la ora 13 se lucrează pe sensul de mers către Pitești pe banda a doua, pe tronsonul kilometric 20-30.

Între orele 13 și 17 se vor executa lucrări similare pe banda a doua a sensului de mers spre Capitală, între kilometrii 80 și 94.

Citiți și: ,,Minune” în execuție pe șantierul de pe autostradă! S-a întâmplat astăzi

De asemenea, de la ora 7 și până la ora 21 sunt lucrări pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, pe tronsonul kilometric 102-105.

Pe toate aceste tronsoane pe perioada lucrărilor circulaţia rutieră se va desfăşura pe benzile numărul unu şi pe banda de urgenţă.

Șoferii sunt sfătuiți ca în aceste zone să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de celelalte autovehicule, să semnalizeze și să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulație. (Foto: descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90