930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

ÎN MIOVENI S-A DESCHIS OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE RELIGIE (GALERIE FOTO)

Catedrala „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Mioveni a fost în această seară gazda unui dublu eveniment: deschiderea oficială a olimpiadei naționale de religie-cultul ortodox, la care participă peste 300 de elevi, și reuniunea de primăvară a corurilor din Argeș, eveniment organizat de Orașul Mioveni prin Centrul Cultural Mioveni și în parteneriat cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

În fața publicului, format în cea mai mare parte din olimpici, părinți și profesori, și-au dat concursul corul „Orfeu” al Centrului de Cultură și Arte „George Topârceanu” din Curtea de Argeș, Corala „D.G. Kiriac” a Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești, Corul „Preot Ion Ionescu” al Casei de Cultură cu același nume din Topoloveni și corul mixt al Centrului Cultural Mioveni.

La festivități au participat primarul Mioveniului, Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, directorul Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuș, inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu, președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Argeș, Sorin Mazilescu, și consilieri locali.

Citiți și: Spectacol de mare clasă!

De asemenea, au fost prezenți inspectorul școlar pentru religie din Ministerul Educației și Cercetării Științifice, Cătălin Pîslaru, consilierul ministrului Educației, Romeo Moșoiu, și consilierul arhiepiscopului Argeșului și Muscelului, Î.P.S. Calinic, Dan Florin Obrocea.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90