NOR CURIER 930X122

amenzi

Nici bine nu a început minivacanța, că argeșenii și-au și luat amenzi!

Nici bine nu a început minivacanța, că argeșenii și-au și luat amenzi!

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

În cursul zilei de ieri, 28 aprilie 2023, aproape 400 de poliţişti au intervenit la 72 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, transmite IPJ Argeș.

Au fost aplicate peste 250 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 76.337 de lei.

Citiți și: Angajatori amendați de ITM cu peste 157.000 €: Viețile angajaților, în pericol

De asemenea, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Potrivit sursei citate, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 13 permise de conducere, dintre care 5 permise pentru depășirea regimului legal de viteză și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Un aspect deosebit l-a constituit activitatea preventivă, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității urmărind creșterea gradului de siguranță a populației.

Astfel, ieri, 28 aprilie a.c., în contextul începerii minivacanței, polițiștii de prevenire, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog, au organizat  o activitate de informare a cetățenilor prezenți la Sărbătoarea Muncii, a primăverii și a bucuriei, din parcul Făget, Mioveni.

Au fost transmise recomandări cu privire la principalele măsuri de siguranță pentru protejarea bunurilor personale, poșete sau bagaje, precum și recomandări privind siguranța locuinței.

De asemenea, au fost prezentate efectele consumului de alcool și droguri, cetățenii experimentând aceste efecte, prin folosirea ochelarilor care simulează aceste stări.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3