NOR CURIER 930X122

publitrans

NOI REGULI PENTRU CĂLĂTORI ÎN AUTOBUZELE PUBLITRANS

În contextul apropiatei relaxări a restricțiilor de circulație pentru cetățeni, Publitrans anunță suplimentarea cu 7 a numărului de autobuze aflate pe trasee. Societatea locală de transport de călători a municipalității piteștene impune și noi reguli pentru călători.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

„Pentru prevenirea îmbolnăvirii şi răspândirii coronavirusului, călătorii vor trebui să respecte o serie de reguli, în conformitate cu recomandările transmise de autorități.

Astfel, urcarea în autobuz va fi condiţionată de purtarea măştii de protecţie.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Respectarea regulilor de distanţare, respectiv păstrarea unei distanţe de 1 metru în autobuz, în staţiile de parcurs şi la punctele de vânzare, este deosebit de importantă.

Scaunele care vor putea fi utilizate vor fi marcate cu verde, iar călătorii vor fi rugaţi să ocupe numai aceste locuri.

Totodată, va trebui evitată aglomerarea autobuzului, întrucât capacitatea maximă de transport va fi de 50 de persoane.

Va fi eliminată restricţia accesului în autobuz pe uşa din faţă a acestuia.

În perioada următoare, în interiorul mijloacelor de transport vor fi lipite afişe care conţin noul set de reguli care trebuie respectate în utilizarea serviciului de transport public local şi stickere care vor marca scaunele pe care călătorii au voie să se aşeze”, precizează Publitrans. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90