930 x122 grota rece

înmatriculare

NOUA TAXĂ AUTO. MĂSURĂ PENTRU TOȚI ȘOFERII

Au început să apară primele informații neoficiale despre viitoarea nouă taxă auto.

Citiți și: E oficial! Se schimbă înmatricularea mașinilor în România

Potrivit antena3.ro, șoferii ar urma să fie taxați de două ori: la înmatriculare, în funcție de capacitatea cilindrică a autovehiculului, și, respectiv, când vor plăti impozitul pe mașină.

Citând surse care lucrează la noua taxă auto, antena3.ro informează că şoferii vor plăti nu doar în funcţie de puterea motorului, ci şi în funcţie de vechimea mașinii şi tipul de combustibil folosit.

Citiți și: Schimbări radicale pentru înmatricularea mașinilor! Totul se va face ONLINE!

O altă componentă a viitoarei taxe ar urma să fie achitată la Registrul Auto Român (RAR), când este verificată mașina. Cu cât mașina poluează mai mult, cu atât taxa va fi mai mare, scrie antena3.ro

Amănunte puteți citi în articolul publicat de antena3.ro, AICI

Amintim că la începutul acestei luni ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a anunțat că în prima parte a anului 2019 va fi introdusă o nouă taxă auto (AICI, subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3