EcoMoto 930×122

grațiela gavrilescu

O NOUĂ TAXĂ AUTO VA INTRA ÎN VIGOARE

O nouă taxă auto va intra în vigoare. Grațiela Gavrilescu, vicepremier și ministrul Mediului, anunță că va fi introdusă o nouă taxă auto.

Citiți și: Poluare masivă lângă Vivo! Mall. 500 de litri de deșeuri au ajuns în râul Argeș

Taxa ar urma să fie instituită în prima parte a anului viitor.

„Eu mi-am pus termen şi ştiţi că, atunci când îmi pun termen și mi-am luat angajamentul, o şi fac, ca undeva, până la sfârşitul anului, să găsim forma finală, astfel încât la începutul anului viitor să ştim exact ceea ce avem de făcut, cum gândim proiectele de mediu. Să intre în vigoare pe 1 ianuarie 2019 sau poate că perioadă de tranziţie 31 martie 2019, pentru ca lumea să se acomodeze, pentru că aşa este normal.”, a informat ministrul Mediului într-o emisiune la Antena 3, citată de Mediafax.

Citiți și: Atenție, șoferi! Această taxă se plătește din nou

„Vrem să fie o taxă nu numai pe norma de poluare, trebuie să te gândeşti şi la capacitatea cilindrică şi la tot. Trebuie să avem în vedere toate componentele, ca să nu avem niciun fel de problemă.”, a afirmat Grațiela Gavrilescu, fără a face alte precizări.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3