comunicare

O asiatică, șefă de comunicare la Dacia!

O asiatică, șefă de comunicare la Dacia!

Citiți și: Dacia oprește producția timp de trei zile

Dacia are un nou vicepreședinte pentru comunicare, Xiaoyan Hua-Schwab, fosta vicepreședintă a mărcii DS pentru comunicare, evenimente și social media, anunță Profit.ro.

Aceasta lucrează de peste 15 ani în industria auto. În ultimii șapte ani s-a ocupat la DS Automobiles de comunicare și social media, adică exact jobul pe care l-a primit acum la Dacia. De altfel, Xiaoyan Hua-Schwab a lucrat mai bine de 10 ani pentru PSA Group pe posturi de comunicare și marketing.

Citiți și: Dacia conduce topul la înmatriculări în România

Xiaoyan Hua-Schwab îi va raporta direct lui Christian Stein, vicepreședinte de Comunicare a brandurilor, la nivelul Renault Group. Xiaoyan Hua-Schwab Echipa de comunicare a mărcii mai cuprinde pe Orianne Tamburini, responsabilă cu comunicarea externă și relația cu presa, care s-a ocupat de comunicarea Dacia încă din perioada în care echipele erau comune cu cele ale Renault, și pe Kalina Iordanova, responsabilă cu comunicarea pentru comunicarea internațională și internă pentru ambele mărci, Dacia și Lada.

Mai multe amănunte, aici: Dacia are un nou șef de comunicare, recrutat de la DS Automobiles | PROFIT.ro

Fotoliu 1 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Țuțuianu Moroșanu spune:

    Ho și Mihn mai lipsea si aveam echipa completă.


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441