NOR CURIER 930X122

elena udrea

PENIBIL! PITEȘTEANCA RUXANDRA DRAGOMIR A PLÂNS PENTRU UDREA

Printre puținii care par a nu înțelege gravitatea faptelor de care este acuzată Elena Udrea și că DNA își face datoria se numără piteșteanca Ruxandra Dragomir.

Citiți și: Ultimă oră! Udrea a ieșit din închisoare!

În urmă cu puțin timp, într-o intervenție telefonică în direct la România TV, fosta mare tenismenă a apreciat ceea ce ea a numit demnitatea cu care Udrea s-a comportat în cazul reținerii sale de către DNA. „Eu chiar am plâns!”, a spus Dragomir, care îi este de ani de zile prietenă Elenei Udrea, urmând-o pe fosta protejată a lui Traian Băsescu și în PMP.

Ruxandra Dragomir a mai precizat că se va duce la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru ca prin prezența ei să arate că Udrea nu este singură și că se bucură de susținere. ÎCCJ va decide în câteva ore dacă, la propunerea DNA, Elena Udrea va fi arestată preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Elena Udrea și Ioana Băsescu, ani grei de pușcărie!

Pe Facebook atitudinea Ruxandrei Dragomir a fost abracadabrantă: „Ieri România a rămas în stand by toată ziua. După mai bine de 10 ore Elena a ieșit de la audieri așa cum mi-am imaginat. Zâmbitoare și demnă, rostind fraza ce va rămâne în istorie: ,,Poți pune cătușe Elenei Udrea, dar nu poți pune cătușe adevărului!” Atunci când i-am văzut mâinile, am simțit cum inima îmi bate mai repede și sufletul mi se urcă fix în gât. Am sperat până în ultima secundă să nu văd asta, dar… Sunt convinsă, însă, că nu mulți oameni s-au bucurat să o vadă așa. Cei care au simțit fericirea și au savurat momentul sunt probabil cei care formează acea extremă măruntă, otravită de ura și invidia pe care nu au ezitat să le arunce imediat în spațiul public. Tocmai de aceea refuz să postez o poză cu Elena în cătușe.

Nu am vorbit despre Pescariu până acum, însă o voi face. A fost colegul meu odată, poate chiar și prieten. Am practicat amândoi același sport al fair-play-ului, tenis. Însă el nu a învățat nimic din tot ceea ce îți poate oferi acest sport minunat, pentru că a rămas un om mic, un laș, cu un caracter mărunt. Și tu vei rămâne în istorie, Dinuțu, ca trădător și turnător. Așa că pot spune fără nicio reținere: Să-ți fie rușine, Dinu Pescariu!!! Și tie, și tuturor celor care au beneficiat de prietenia și încrederea Elenei. Și încă ceva! Să uiți că ai fost odată și prietenul meu!”, scrie piteșteanca.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90