NOR CURIER 930X122

40 de ani

PARLAMENTAR DE ARGEȘ, LA PETRECEREA ELENEI UDREA!

Printre invitații Elenei Udrea la petrecerea pe care fostul ministru al Turismului a dat-o cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani s-a numărat și un parlamentar de Argeș.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Este vorba de singurul parlamentar de Argeș al Partidului Democrat Liberal. Deputatul de Pitești Cătălin Teodorescu, președinte al PDL Argeș, a făcut notă aparte, venind la petrecere cu papion negru la gât, iar nu cu cravată (foto 3).

Amintim că, acum câteva luni, în alegerile pentru șefia PDL-ului Teodorescu a susținut-o pe Udrea. Pe atunci deputatul nu era lider al PDL Argeș, ci prim-vicepreședinte. Ulterior, parlamentarul s-a apropiat de Vasile Blaga, care l-a numit președinte interimar al filialei în locul fostului senator Mircea Andrei. Recent, Cătălin Teodorescu a fost ales președinte al PDL Argeș, cu mandat plin. (Foto: Facebook Elena Udrea)

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Ionut Vasilescu spune:

    LA MULTI ANI, ELENA UDREA !!! La anul vei fi presedintele Romaniei !!!

    • Marinica spune:

      Huoooooooo!!!! Toate matracucile vor sa fie presedinti!!! Huooooooooo!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3