930X122 MAIA

petrecere

MASCAŢII AU VENIT PESTE PETRECĂREŢII DINTR-UN CLUB DIN ARGEŞ. S-AU DAT AMENZI CU NEMILUITA

În noaptea de 25 spre 26 decembrie a.c., după miezul nopții, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au constatat că, pe raza aceluiași municipiu, la un club, era în desfășurare un eveniment cu caracter privat, cu participarea unui număr mare de persoane şi fără distanţare socială.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Este vorba despre un local situat lângă Biserica Domnească din Curtea de Argeș.

Acolo au descins polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, care au identificat 67 de persoane aflate în incinta localului, și au sistat desfășurarea evenimentului.

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

 

 

Ca urmare a celor constatate, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar persoanelor care au luat parte la eveniment le-au fost aplicate 67 de sancțiuni, în valoare totală de 44.500 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3