Donaris 930 x 122

petrecere

Jale mare după cheful organizat de rromi în Piteşti. Poliţiştii i-au cocoşat cu amenzi

Jale mare după cheful organizat de rromi în Piteşti. Aşa cum v-am informat, echipaje mixte au intervenit pe proprietatea unor rromi din cartierul piteştean Craiovei, în urma unei sesizări cu privire la o petrecere ilegală (detalii, AICI). La faţa locului au descins poliţişti, jandarmi şi mascaţi care au întrerupt paranghelia, iar ceea ce a urmat ni s-a comunicat astăzi de către IPJ Argeş.

Citiți și: Argeş: Jandarmii au stricat mirilor petrecerea

„În ziua de 06 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat cu privire la faptul că, în curtea unei locuinţe din municipiul Pitești, se desfăşoară un eveniment privat, la care participau mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi argeșeni, care au stabilit faptul că la eveniment ar fi participat aproximativ 50 de persoane.

Citiți și: Piteşti: Petrecere cu muzică şi bere în faţa blocului, la miezul nopţii

Organizatorul şi alte 10 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi, în valoare totală de 7.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată evenimentul a fost sistat, iar persoanelor participante li s-a atras atenția cu privire la respectarea prevederilor impuse. Verificările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis oamenii legii.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441