SMART KIDS 930X122

petrecere

Jale mare după cheful organizat de rromi în Piteşti. Poliţiştii i-au cocoşat cu amenzi

Jale mare după cheful organizat de rromi în Piteşti. Aşa cum v-am informat, echipaje mixte au intervenit pe proprietatea unor rromi din cartierul piteştean Craiovei, în urma unei sesizări cu privire la o petrecere ilegală (detalii, AICI). La faţa locului au descins poliţişti, jandarmi şi mascaţi care au întrerupt paranghelia, iar ceea ce a urmat ni s-a comunicat astăzi de către IPJ Argeş.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

„În ziua de 06 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești s-au sesizat cu privire la faptul că, în curtea unei locuinţe din municipiul Pitești, se desfăşoară un eveniment privat, la care participau mai multe persoane.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și jandarmi argeșeni, care au stabilit faptul că la eveniment ar fi participat aproximativ 50 de persoane.

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

Organizatorul şi alte 10 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi, în valoare totală de 7.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020 privind măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Totodată evenimentul a fost sistat, iar persoanelor participante li s-a atras atenția cu privire la respectarea prevederilor impuse. Verificările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis oamenii legii.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90