EcoMoto 930×122

maneliști

VIDEO/ACUM: ÎN PITEŞTI, MANELELE RĂSUNĂ DIN TURCEŞTI PÂNĂ ÎN TRIVALE

Petrecerile cu manele sunt în continuare apreciate în cartierele mărginaşe ale Piteştiului. Fără să emitem judecăţi de valoare cu privire la acest gen muzical, remarcăm totuşi că, în anumite seri, volumul depăşeşte cu mult maximul admis, suportabil de orice ureche sănătoasă.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Un cititor epitesti.ro ne-a transmis, din apropiere de restaurant Capitol, o înregistrare cu muzica de petrecere care răsună de la câţiva kilometri distanţă. Mai precis, de undeva din Turceşti. Evident, nu este prima paranghelie de acest gen, ci săptămânal au loc asemenea chefuri cu muzica dată la maximum.

Probabil locuitorii din zona Turceşti sunt antrenaţi cu astfel de petreceri şi e deja o rutină care nu mai deranjează pe nimeni. Altfel, oamenii legii ar trebui să intervină şi să umble măcar la… volum.

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3