930×122 CAPRA 5

furt

PERCHEZIȚIE ACUM ÎN ARGEȘ

Percheziție acum în Argeș. La această oră, polițiștii prahoveni și colegii lor de la Direcția de Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române fac 32 de percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt și furt calificat din locuințe, gospodării și societăți comerciale.

Citiți și: Pitești. Incident neplăcut la bloc. Au intervenit polițiștii

Una dintre percheziții are loc în comuna argeșeană Leordeni. Celelalte se desfășoară în județul Prahova (26 în comuna Berceni, 4 în municipiul Ploiești și 1 în comuna Valea Călugărească).

Din cercetări au rezultat indicii că, începând din luna martie a anului trecut, suspecții ar fi pătruns în incinta unor locuințe, gospodării și societăți comerciale, de unde ar fi furat diverse bunuri și valori, precum și animale și material lemnos.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 57.000 de lei.

24 de persoane vor fi duse la sediul Poliției pentru audieri. La percheziții participă și jandarmi. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90