930 x122 grota rece

furt calificat

PERCHEZIȚII ACUM ÎN ARGEȘ. SUSPECȚI SĂLTAȚI DE „MASCAȚI”

Percheziții acum în Argeș. Suspecți săltați de „mascați”. Polițiștii municipiului Câmpulung fac la această oră treisprezece percheziții domiciliare în Câmpulung Muscel și în comunele învecinate (Dragoslavele, Valea Mare Pravăț, Stâlpeni, Țițești și Coșești), la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

La percheziții, care se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, participă polițiștii din comunele menționate și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş („mascații”).

Din cercetări, polițiștii au stabilit că din martie 2018 și până în prezent suspecții ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe din comunele Dragoslavele, Rucăr, Valea Mare Pravăț, Bălilești și Țițești, locuințe din care ar fi furat bani, bijuterii, produse electronice și produse electrocasnice, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

11 persoane vor fi duse la sediul Poliției municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din Inspectoratul General al Poliției Române. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90