Donaris 930 x 122

furt calificat

PERCHEZIȚII ACUM ÎN ARGEȘ. SUSPECȚI SĂLTAȚI DE „MASCAȚI”

Percheziții acum în Argeș. Suspecți săltați de „mascați”. Polițiștii municipiului Câmpulung fac la această oră treisprezece percheziții domiciliare în Câmpulung Muscel și în comunele învecinate (Dragoslavele, Valea Mare Pravăț, Stâlpeni, Țițești și Coșești), la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

La percheziții, care se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, participă polițiștii din comunele menționate și luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş („mascații”).

Din cercetări, polițiștii au stabilit că din martie 2018 și până în prezent suspecții ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe din comunele Dragoslavele, Rucăr, Valea Mare Pravăț, Bălilești și Țițești, locuințe din care ar fi furat bani, bijuterii, produse electronice și produse electrocasnice, în valoare totală de peste 100.000 de lei.

Citiți și: Video – Crima din Prundu. Percheziții în Ștefănești, la locuințele celor doi minori suspecți

11 persoane vor fi duse la sediul Poliției municipiului Câmpulung pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor, ambele din Inspectoratul General al Poliției Române. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441