930 x122 grota rece

furturi

PERCHEZIȚII CU „MASCAȚI” LA INDIVIZI CARE AU SPART MAȘINI ÎN PITEȘTI

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Secţiei 4 din Piteşti şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au făcut trei percheziţii domiciliare în comuna Răteşti, la locuinţele unor persoane bănuite de furturi din autovehicule.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă cu un important dealer auto. S-au depus actele

Din cercetări a reieşit că în perioada 27-31 decembrie anul trecut doi bărbaţi, de 22, respectiv de 25 de ani, şi un minor de 15 ani, toţi din Răteşti, ar fi pătruns în mai multe autovehicule parcate în Piteşti, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de circa 3.800 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au recuperat şase anvelope auto, patru jante, o staţie emisie-recepţie cu antenă şi un radio CD, bunuri care ar fi fost sustrase din autovehicule.

Citiți și: Scenariu Hollywoodian. Ce le mai trece prin cap hoților

Bărbaţii au fost reţinuţi şi introduşi în centrul de arest preventiv din Pitești al Poliției Argeş. Urmează ca ei să fie prezentaţi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Minorul va fi cercetat în stare de libertate. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90